Osam komada odeće koje svaka 30-godišnjakinja treba da ima

by | oktobar 5, 2013

U mlađim danima, većina žena stavlja kvantitet ispred kvaliteta, pa je spremna da određenu sumu novca u šopingu potroši na više jeftinijih stvari kako bi mogla često da menja i kombinuje garderobu. Ali, ulaskom u prve zrele godine, modni prioriteti se menjaju i žene se trude da ulože više novca u pojedine, kvalitetnije komade.

fashion

Nakon što su u dvadesetim godina osnova vašeg stila bili strogi kostim za poslovne sastnake, mala crna haljina za izlaske i kvalitetna bela majica za neformalan izgled i vikende, u tridesetima je vreme za detaljnu analizu ormara uklanjanje višaka i popunjavanje praznina. Evo koji komadi treba da su stub vašeg garderobera u tridesetima.

Članak se nastavlja posle reklama

1. Kožna jakna: za kvalitetnu kožnu jaknu neophodno je izdvojiti nešto više novca, ali verujte da nećete zažaliti. Verovatno ćete je nositi i u četrdesetima.

2. Kratka haljina bez rukava: u njoj se lako selite iz kancelarije na kafu s prijateljima. U ovom životnom uzrastu, prilagodljivost je ključna reč.

3. Lepe čizme za kišu: par koji ćete s ponosom bezbrižno nositi tokom kišnih dana.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Elegantan svileni šal: detalj kao kvalitetan začin svakoj odeći i s njim sve drugo na vama izgleda lepše i kvalitetnije.

5. Dobar kostim, čiji se komadi mogu nositi odvojeno.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Prava odeća za vežbanje, a ne stare iznošene majice.

7. Kvalitetni džemper od kašmira: još jedna investicija koja će se isplatiti na duge staze.

Članak se nastavlja posle reklama

8. Lepe sandale, a ne japanke koje su vam bile dovoljne u dvadesetima

Izvor: Tportal.hr

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: