Istraživanje: Dve trećine žena želi da promeni izgled partnera

by | novembar 2, 2013

Stil odevanja muškaraca retko se sviđa njihovim partnerkama, pa se one upuštaju u promene njegovog izgleda u čak dve trećine slučajeva, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.

h

Podatak koji se možda neće svideti muškarcima je činjenica da velikoj većini žena to i uspeva, i to u prilično kratkom roku od samo pola godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Naime, žene doduše traže savršenog partnera, ali pošto su svesne da ga neće baš tako lako pronaći, zadovoljavaju se i nekim za koga su sigurne da, uz manje prepravke, može da ispuni njihove kriterijume.

Najčešće su nezadovoljne izborom odeće, njih 34 odsto, frizuru svog dragog ne voli 22 odsto žena, dok zapravo velikih devet odsto nije srećno mirisom svoga partnera, pa će nastojati to da promene.

Prosečno su potrebna 192 dana za promenu stvari na partneru koje im se ne sviđaju, a što je najzanimljivije, sredstva se baš i ne biraju – samoinicijativno kupuju odeću koju misle da partner treba da nosi. To redovno čini skoro polovina žena koje, u proseku, partneru kupe 21 komad odeće za godinu dana.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: Metro-portal.hr

Tagovi: