6 tajni vitkih žena

by | decembar 13, 2013

One nikada nisu na dijeti, grickaju između obroka, jedu slatkiše, ne provode sate u teretani, a uvek izgledaju tako dobro. Nemojte da im zavidite, ovo su njihove tajne!

tajne vitkih zena

Jedu male obroke

Članak se nastavlja posle reklama

Ako želite da smršate, jedite od pet do sedam malih obroka u toku dana. Ovo je zlatno pravilo kojeg se drže sve vitke devojke. Obroci treba da budu raznovrsni i da se sastoje od integralnih žitarica, proteina i vlakana.

Grickaju, ali zdravo

Njihov najbolji prijatelj su zdrave grickalice koje će ih zasititi, ubrzati im metabolizam i smanjiti žudnju za slatkišima. Potrudite se da i vi uvek uz sebe imate suvo ili koštuničavo voće, lanane pločice, integralni keks.

Članak se nastavlja posle reklama

Male promene čine veliku razliku

Umesto da se vozite liftom idite stepenicama, iz gradskog prevoza izađite nekoliko stanica ranije, izbacite zaslađivače iz kafe ili čaja. Možda vam se ovo čini beznačajnim ali telo će vam biti zahvalno, a vi ćete to da primetite!

Članak se nastavlja posle reklama

Nikada se ne prejedaju

Ako budete jele pomenutih pet do sedam obroka na svaka dva sata, nećete moći da se prejedate. Prejedanje je veliki šok za organizam koji, osim što dovodi do gojaznost, predstavlja uzrok mnogih ozbiljnih bolesti.

Članak se nastavlja posle reklama

Ne lišavaju se užitaka

Ako im se baš jede taj kolač, one ga pojedu. I tu se zaustave. Umerenost je ključ uspeha u mršavljenju. Cilj vam je da stvarate dobre navike u ishrani, a ne da nakon dijete vratite izgubljene kilograme.

Članak se nastavlja posle reklama

Samopouzdanje

Biti vitalan i u formi znači biti dobrog fizičkog i psihičkog zdravlja. Vitke žene to znaju i ne padaju u depresiju ako nabace koji kilogram. One uvek vole svoje telo i ne ustručavaju se da to i pokažu.

Autor: Life Content

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: