Dragana Grnčarski: Do prve trudnoće nisam ni znala šta znači višak kilograma

by | januar 9, 2014

Modna dizajnerka Dragana Grnčarski nikada nije imala problema sa kilažom, pa sve do prve trudnoće nije ni znala šta ustvari znači višak kilograma. Za magazin 50 VIP formula za vitkost i zdravlje Dragana nam je ispričala kako je nakon porođaja uspela da vrati željenu kilažu.

Dragana Grncarski

Kad sam ostala u drugom stanju, prestala sam pušiti, pa sam u hrani našla kompenzaciju za cigarete. U mojim kolicima, u samoposluzi redovno se nalazilo porodično pakovanje sladoleda. Sećam se da sam jednom Nebojšu terala da u ponoć idemo u kineski restoran, jer mi se jela „carska piletina“, a onda sam molila kuvare da mi je tako kasno spreme„, priča dizajnerka i kaže kako joj je doktorka već pred kraj trudnoće naložila dijetu.

Članak se nastavlja posle reklama

Da bih povratila nekadašnje mere, trebalo mi je godinu dana. Živela sam od grilovane piletine, ribe, povrća i salata. Nisam sledila nikakve dijete, već sam jela ono što je zdravo, a što će me dovesti do cilja. Istovremeno sam toliko vežbala da se Nebojša šalio kako se spremam za Olimpijske igre. Kad sam drugi i treći put ostala u drugom stanju, ponašala sam se mnogo drugačije. Vodila sam računa o tome šta i koliko jedem, pa sam – posle porođaja – bila u odličnoj formi. Mora se imati u vidu da, ma koliko hormoni tad radili, sigurno nemaš potrebu da jedeš baš toliko hrane„, ispričala je Dragana.

Više o ovom i 49 drugih iskustava pročitajte u magazinu „50 VIP formula za vitkost i zdravlje“.

Autor: Life Content
Foto: Life Content, arhiva magazina Svet&Style

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: