Tražite ideju za novu frizuru? Hair trendovi za proleće 2014.

by | februar 16, 2014

Proleće 2014. prilika je za novi look i trendi frizure! Ako želite da saznate šta je u modi kada su frizure u pitanju, donosimo vam najnovije hair trendove koji su osvojili i poznate dame. „Pixie“ stil ponovno vraća ludilo kratkim frizurama, a asimetričan bob učiniće odličnim svaki izgled. Romantičnu notu daće lagane kovrdže koje na dugoj kosi izgledaju predivno – mali valovi svih veličina i oblika – birate same. Ako pak želite da izgledate elegantno, prebacite kosu na jednu stranu.

Frizure za kratku kosu

The 20th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Članak se nastavlja posle reklama

Pixie stil
Vraća se ludilo za „pixie“ frizurom! Ova svestrana frizura donosi oštre i asimetrične linije. Ova slatka kratka frizura može se videti na poznatim zvijezdama kao što su En Hatavej, Dženifer Lorens, Ema Votson… Ko kaže da kratko ne može biti slatko i ženstveno?

Asimetričan bob
Ako tražite neku slatku, ali ne drastičnu promenu za dugu kosu, pokušajte asimetričan bob. Frizura koja dolazi u svim oblicima i veličinama, a to je čini savršenom za odličan i jedinstven izgled. Ovaj kroj omogućuje da oblikujete različite dužine i teksture u jednu odličnu frizuru. Omiljene zvezde koje nose ovakvu frizuru su: Karli Klos, Frenki Sendford i Marion Kotijar.

WSJ. Magazine's "Innovator Of The Year" Awards 2013

Članak se nastavlja posle reklama

Frizure za srednju dužinu kose

Talasasti bob
Jedna od omiljenih frizura za proleće 2014. – originalan bob! Slatke lagane kovrdže podići će volumen kose do pravog nivoa – ni premalo ni previše. Lagane lokne na dugoj kosi izgledaju tako simpatično, a pristajaće uz svaki look. Ono što je odlično kod ove frizure je to što izgleda sasvim prirodno, sveže i trendi.

Članak se nastavlja posle reklama

bijonse

Prirodne kovrdže
Srećnice s prirodnim kovrdžama dolaze na svoje! Trend velikih i bujnih kovrdža se vraća. Slatko, zavodljivo i seksi!

Članak se nastavlja posle reklama

Frizure za dugu kosu

Lagani valovi
Razbarušen, valovit izgled biće super trend za proleće 2014. Lagani valovi izvrsno će stajati svakoj ženi duge kose. Meki uvojci deluju simpatično i romantično, a odličan su izbor za više prilika – poslovnu, casual, modernu…

Članak se nastavlja posle reklama

LACMA 2013 Art + Film Gala

Kosa na stranu
Odlična frizura za dugu kosu koja odiše elegantnošću i jednostavnošću!

Izvor: Zena.hr
Foto: FAME, Tumblr

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: