Pametna moda: Sedam odevnih predmeta koji vizuelno oblikuju telo

by | mart 2, 2014

Telo nakon porođaja značajno se menja i potrebno je vremena, ali i truda da se vrati na staro. Upravo zbog toga mnoge novopečene majke prolaze kroz težak period u kojem je njihovo samopouzdanje vrlo krhko. Ali, postoje mali modni trikovi koji na telu ističu samo najbolje.

ormar

1. Elastične farmerice

Članak se nastavlja posle reklama

S obzirom na to da će se telo vremenom vratiti u prvobitni oblik, tamno plavi model farmerica povišenog struka s elastičnom gumom i sa puno elastina prilagođava se svakoj građi tela što znači da ga možete nositi u svim fazama. Takođe, kroj koji prati liniju tela izgleda mnogo elegantnije od široke trenerke zato pronađite kroj po vašoj meri.

2. Muška košulja

Široka košulja muškog kroja vaš je saveznik, a pre nego što krenete u kupovinu zavirite i u partnerov ormar. Mušku košulju možete kombinovati uz udobne helanke i čizme, ili pak uz pomenute elastične farmerice. Ona će prikriti područje struka i istaknuti najbolje na vašem telu.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Elegantne baletanke

Iako je mamama najudobnije u patikama i trenerci, ako želite da se ponekad sredite i izađete i šetnju s kolicima, elegantni model baletanki u jarkoj boji, bogatog uzorka ili pak sa svetlucavim detaljima vaš je saveznik. Osim što su udobne za hodanje baletanke izgledaju vrlo ženstveno.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Steznik

Sve što se tokom proteklih devet meseci „proširilo“ na vašem telu, pametni steznik drži na okupu. Osim što je korisno, ovo pomagalo vaš je saveznik i za izgradnju samopouzdanja. Zahvaljujući stezniku lepršava tunika ili haljina na vašem telu izgledaće besprekorno.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Trudnička odeća

Iako više nemate trudnički stomak to ne znači da se morate rešiti i trudničke odeće. Tunika ili majica širokog kroja savršeno se može iskombinovati uz „skinny“ farmerice i baletanke, a ukoliko želite da istaknete liniju struka poigrajte se modnim dodacima poput kaiša ili pojasa koji će široku majicu pretvoriti u trendi komad odeće.

Članak se nastavlja posle reklama

6. Dekolte

Većina žena nakon porođaja skriva svoje telo ispod široke i komotne odeće, ali postoji detalj koji možete ponosno istaknuti, a reč je o dekolteu. Majice zatvorenog vrata zamenite s onima ovalnog ili V izreza, a košulju oslobodite za jedno dugme. To će u trenu istaknuti vašu elegantnu i ženstvenu stranu.

7. Grudnjak

Članak se nastavlja posle reklama

Još jedan detalj koji značajno može da podigne samopouzdanje je odgovarajući brushalter. S obzirom na to da su grudi nakon porođaja punije i veće ne pokušavajte da stanete u stari, premali grudnjak već nabavite novi i udobniji koji će pristajati vašim novim oblinama i učiniti ih elegantnima.

Izvor: Zadovoljna.hr

Tagovi: