Nina Seničar na žurki kod Naomi Vots

by | mart 6, 2014

Lepotica iz Novog Sada Nina Seničar je, rame uz rame s holivudskim divama, blistala na žurki, čija je domaćica bila australijska glumica Naomi Vots.

FFN_RIJ_KARDASHIAN_AFRICA_102413_51243000

Veliko okupljanje u Los Anđelesu bilo je upriličeno povodom dodele Oskara. Svoju pozivnicu, između ostalih faca iz sveta filma i mode, dobila je i naša Nina.

Članak se nastavlja posle reklama

U haljini Emilija Pučija i cipelama „Lesila“, Srpkinja je mamila uzdahe muškaraca i izazvala zavist dama uprkos tome što su glavne zvezde večeri bile Kejt Hadson i Naomi Vots.

„Bulgari“ godinama organizuje žurke u toku sezone dodele filmskih nagrada u Holivudu, a njihovi gosti su uvek zvezde koje važe za velike poznavaoce mode. Pored glavnih zvezda Naomi Vots i Kejt Hadson, na proslavi je bila i glumica Olivija Mun, kao i brojni modeli, fotografi i modni kreatori, kao i najbogatiji američki biznismeni.

Veliki razlog za sreću ovog proleća, Novosađanka koja je očarala i italijansku zvezdu Erosa Ramacotija, ima i zbog početka emitovanja serije „Match“, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. Serija će se emitovati od aprila.

Članak se nastavlja posle reklama

Istovremeno, Nina je dobila i ulogu u jednom filmu koji će se snimati u Srbiji. Ona bi uskoro trebalo da dođe u Beograd.

„Nina se veoma obradovala kada je pozvana da dođe da glumi u Srbiji, iako je u pitanju manja uloga. Međutim, o filmu ne sme da govori dok se on ne realizuje“, kaže jedan od njenih prijatelja iz Srbije.

Članak se nastavlja posle reklama

Zanimljivo je da na njenom profilu na IMDb stoji da će raditi i na ostvarenju „Mačori iz slivnika“.

izvor: Blic
foto: Fame

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: