Kraljevski medeni mesec

by | maj 14, 2011

Vojvoda i vojvotkinja od Kembrdža medeni mesec provode na Severnom ostrvu na Sejšelima. Reč je o mestu koje podseća na ona iz priča o Robinzonu Krusou, a 11 vila, koliko postoji na ostrvu, neki kritičari proglasili su za najbolji hotel na svetu.

Britanski princ Vilijam i njegova supruga princeza Ketrin otputovali su na medeni mesec. Destinacija iz snova – Severno ostrvo na Sejšelima, egzotika Indijskog okeana.
Reč je o mestu koje podseća na ona iz priča o Robinzonu Krusou, a 11 vila, koliko postoji na ostrvu, neki kritičari proglasili su za najbolji hotel na svetu.

Članak se nastavlja posle reklama

Mediji navode da se par odlučio za tu destinaciju kako bi osvežio sećanje na romantični boravak na Sejšelskim ostrvima 2007. godine, ali i da bi imao potpunu privatnost.
Mladenci će svoje desetodnevno svadbeno putovanje provesti u luksuznoj rezidenciji u kojoj noćenje košta 4.500 evra.   Zvaničnici zaduženi za prinčevu bezbednost još pre nekoliko dana su obišli rezidenciju, čija se tačna lokacija drži u strogoj tajnosti, kako bi bila sačuvana privatnost bračnog para.
Luksuzna vila od drveta ima, između ostalog, kupatilo na otvorenom i bazen, a gostima je na raspolaganju brojna posluga.

Članak se nastavlja posle reklama

Na medeni mesec kraljevski par, koji je sudbonosno „da“ izgovorio 29. aprila, stigao je helikopterom sa ostrva Mae – najvećeg u arhipelagu, na kojem se nalazi prestonica Viktorija.
Princ Vilijam će se nakon svadbenog „predaha" na Sejšelima vratiti svojim obavezama u britanskim Kraljevskim vazduhoplovnim snagama u kojima je angažovan kao pilot helikoptera.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: