Britni Spirs u poplavi sudskih procesa

by | maj 14, 2011

Rešenje prilično zapetljane situacije u kojoj su se našli članovi porodice Spirs nije ni daleko na horizontu. Nakon što je majka Britni Spirs optužila bivšeg menadžera pevačice da je drogirao njenu ćerku, okrivljeni Sem Lufti zahteva da pop zvezda svedoči protiv majčine tvrdnje.

Bivši menadžer Britni Spirs Sem Lufti koji je otpušten 2008. godine, nedavno je podneo tužbu protiv majke poznate pevačice zbog klevete.
Lufti očekuje da sud u Los Anđelesu naredi da se pevačica podvrgne psihološkoj evaluaciji zbog odbijanja njenih roditelja da se ona pojavi na sudu i svedoči protiv majke.
Majka problematične muzičke zvezde Lun navela je u svojoj biografiji Through the storm, da je Lufti drogirao Britni, kako bi je sprečio da komunicira sa porodicom.
Roditelji pop zvezde upravljaju njenom imovinom i trenutno se brane tvrdnjama da pevačica nije mentalno u stanju da svedoči na sudu.
Međutim, Luftijev stav je da ako je Britni spremna da daje intervjue i promoviše svoj novi album Femme Fatale, onda može i da svedoči.
Nažalost, ovo nije jedini zakonski problem sa kojim se suočava pop princeza. Pevačica i njen otac suočeni su sa tužbom koju je podneo jedan proizvođač parfema. U tužbi se zahteva od Britni i Džejmsa da vrate 10 miliona dolara, zbog neispunjavanja obaveza.
Takođe, bivši telohranitelj pop princeze podneo je tužbu zbog seksualnog zlostavljanja.
 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: