Životu je ponekad potrebno dodati malo sjaja, a nekad ga treba i ukloniti

by | mart 20, 2014

1.

1

Termo čarape SINA IH-712

Članak se nastavlja posle reklama

Termo čarape – 1 par
Električne termo čarape za parafinske tretmane nogu. Pospešuju dubinsku hidrataciju kože i revitalizaciju tkiva. Poseduje dva grejača, koji brzo i potpuno zagrevaju kompletnu površinu termo čarape. Preporuka trajanja tretmana: 15 minuta.

Cena: 3.040,00 dinara

2.

Članak se nastavlja posle reklama

2
Che Box – majica
Uvozna majica kanadskog brenda „Gildan“ koji ima fabrike širom planete. Sastav 100% pamuk, težine 185 grama i kvalitetnog printa, veoma dugotrajnog i otpornog na pranje.
Preko 1000 različitih smešnih motiva koji mogu ići na muške i ženske majice. Obratiti pažnju na veličine jer „Gildan“ pravi malo veće muške majice od uobičajenih.

Cena: 1.050,00 dinara

Članak se nastavlja posle reklama

3.

3

Članak se nastavlja posle reklama

Alko šlem

Za sve ljubitelje piva ovo je jedna od najkorisnijih stvari koje morate poneti prilikom posete bilo kog festivala piva. Posle para i društva ovo je najneophodnija stvar koju na koju ne smete zaboraviti. Najkorisnija notorna činjenica ovog gedžeta je davanje mogućnosti da igrate, pevate, mašete rukama pa i skačete bez bojazni da prospete najdragoceniji sadržaj svake pivske konzerve.
Jedina negativna stvar je što morate ponekad brinuti da vam nije nestalo piva ili da vam neko ne skine skalp. Ako se pitate da li može flajka od pola litre da stane, nažalost ne može. Ali zato može flaša od 0,3l ili konzerva od 0,5l.

Članak se nastavlja posle reklama

Cena: 1.499,00 dinara

4.

4

Članak se nastavlja posle reklama

Gigi Set za depilaciju SPEEDWAXER

Set za hladnu depilaciju tela i lica
GiGi SpeedWaxer Roll-On sistem za depilaciju je veoma pogodan za upotrebu i mogu ga priuštiti svi i početnici i profesionalci. Ovaj visoko efikasan sistem se dobija sa dva izuzetna GiGi voska: originalni, svetski poznat GiGi Honee i umirujući Tea Tree Cream koji garantovano obezbeđuje glatku kožu za samo nekoliko sekundi. Pojavljivanjem ovog inovativnog SpeedWaxer Roll-On sistema za depilaciju, ova brza i pouzdana metoda koja će obezbediti najbolje rezultate se nalazi na dohvatu ruke!
Cena: 7.485,00 dinara

5.

Članak se nastavlja posle reklama

5

Krema za matiranje – SK01

NYX krema za matiranje 200ml.
Proizvod za ublažavanje sjaja na licu. Koristi se pre nanošenja pudera, za dobijanje dugotrajnog mat efekta ili samostalno. Malu količinu proizvoda prstima naneti na lice.
Savet: Malu količinu prstima naneti na problematične delove ili celo lice. Može se koristiti ispod ili preko šminke. Nežno utapkati vrhovima prstiju.

Članak se nastavlja posle reklama

Cena: 1.170,00 dinara

Više informacija o proizvodima možete pogledati na: /http://directshop.rs/shop/

Tagovi: