Retro pogled na zaštitu od sunca

by | maj 22, 2011

Rešenje koje se, kada je reč o zaštiti od sunca, ove sezone izdvaja među stilovima koje predlažu modni dizajneri je povratak u prošlost. Retro naočare za sunce dopuštaju najviše igre pri odabiru odevne kombinacije, što je najprivlačnije mladima.
More oblika, boja i stilova karakteriše proleće i leto 2011. godine kada je reč o zaštiti očiju od zaslepljujuće sunčeve svetlosti.
Stručnjaci ne veruju da će broj pripadnica lepšeg pola koje će bez odgovarajućih naočara napustiti radnje biti veliki jer su dizajneri spremno dočekali prve tople dane.
Zahvaljujući činjenici da je ove sezone gotovo sve dozvoljeno, u trendu ćete biti ako izaberete model mačkastog oblika, „sunčane lenonke", retro dizajn ili, pak, neočekivano ćoškast okvir…
Ipak, mašti na volju, savetuju modni poznavaoci, pustite tek u granicama. Ne zaboravite da pomirite oblik lica i naočara, kao i „atmosferu" modela i ličnog stila.
Retro stil kada je reč o naočarima za sunce ocenjen veoma visoko jer dopušta najviše igre.
Modeli koji ne samo da skrivaju pogled, nego i veći deo lica, odlični su za mlade devojke u potrazi za misterioznim izgledom.
Vedre nijanse ili raskošne šare obezbediće pečat mladalačkog šarma.
Stilisti savetuju i krajnji oprez pri odabiru nakita jer, iako su u prošlosti neki modeli kombinovani sa upadljivim naušnicama i teškim ogrlicama, naočare retro stila danas ne bi trebalo „zatrpati" detaljima.
Sve u svemu, dizajneri obećavaju zanimljiv povratak u šezdesete i sedamdesete godine 20. veka.


 

Tagovi: