Ikona pop muzike Tatjana Matejaš – Tajči stiže u Beograd! (VIDEO)

by | maj 22, 2011

Ikona pop muzike bivše Jugoslavije nastupiće u Beogradu 15. oktobra, saopštila je Beogradska arena. Tatjana Matejaš (41) na vrhuncu slave se odselila u SAD, gde se udala i postala Tatjana Kameron. Živi u Los Anđelesu, gde komponuje duhovnu muziku i nastupa u katoličkim crkvama.

Turneja "Ludujemo sa dušom" obeležiće 20 godina njene karijere, a pevačica će je najaviti novim singlom, remasterovanom verzijom pesme "Dvije zvjezdice" u produkciji dobitnika Gremija Brajana Lenoksa. "Nakon dugogodišnjeg sticanja bogatog muzičkog iskustva u SAD-u, Tajči s velikim veseljem najavljuje turneju ‘Ludujemo s dušom’, ponovni susret sa svojom vernom publikom, koji će zasigurno probuditi uspomene, oživeti lepe emocije i pružiti inspiraciju za dalje. Fantastična muzika, produkcija na svetskom nivou, osvrt na prošlost i pogled u budućnost – nadolazeću turneju učiniće muzičkim događajem na kojem će Tajči, majka trojice sinova koja izgleda bolje nego ikada, svojim fanovima pružiti radost starih hitova i pružiti nove uspomene", navodi se u saopštenju.

Članak se nastavlja posle reklama

Do oktobra, podsetite se kako je Tajči "ludovala" na Evroviziji predstavljajući Jugoslaviju 1990. godine kada je zauzela sedmo mesto.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: