Kada make-up zaseni i visoku modu

by | jun 3, 2011

Novi ruževi ‘Pure Color’ linije kozmetičkog brenda Estee Lauder skrenuli su pažnju na raskošan kolorit njihove make up linije. Iskričave nijanse najluđih boja te suptilni kolorit nežne palete razveseliće sve one koje ne mogu da odole igri s vrhunskom šminkom. Ako sebi već ne možemo da priuštimo visoku mode u odevnim kombinacija, nema razloga da je ne pokažemo uz pomoć najraskošnijih boja vrhunske kozmetike

Estee Lauder i kreativni make up direktor Tom Pecheux predstavljaju nove Pure Color ruževe za usne u kojima ujedinjuju modu i tehnologiju s dve nove luksuzne formule za moderan izgled usana uz koje ćete pokazati svoju strast za karminima.
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, boja koju vidite je boja koja je na usnama upravo onakva kakvu želite, a pružena koloristička paleta jedna je od najbogatijih koji smo do sada imali prilike da vidimo. I ‘Long Lasting’ i ‘Crystal’ varijanta ostavljaju usne baršunasto mekim i nahranjenim vitaminima A i C.

Članak se nastavlja posle reklama

Nova generacija sjajeva nudi se u tri formule, zavisno od toga koji efekt želite da postignete shine (sjaj esencije boja), shimmer (sjaj čestog bisera) i sparkle (visoki metalik sjaj).

Članak se nastavlja posle reklama

Lakovi za nokte slede kolorističku eksploziju u kojem je sadržane nesputane boje poput nijanse kamenica te divlje ljubičaste, koje raspiruju maštu te poručuju da visoka moda ne mora biti samo na telu, već i na noktima.

Članak se nastavlja posle reklama

Razigrati se možete i sa senkama za oči koje mogu tek nežno skrenuti pažnju na vaš pogled, ili se i intenzivnim pigmentom poigrati s bojom usana.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: