Tetovirane usne, zašto da ne?!

by | jun 13, 2011

Poljubac divljeg leoparda, osmeh u duginim bojama, bele tufnice… Da, sada i vi možete biti ekscentrična dama poput onih iz šou biznisa. Zahvaljujući privremenim tetovažama kompanije „Vajolent lips“ igra boja i dezena na vašim usnama može da počne.
Okarakterisana od nekih kao bizarni trend, privremena tetovaža usana je svakako inovativna ideja u oblasti šminkanja.

Ovakav izum će mnoge dame obradovati jer će ih na potpuno nov i kreativniji način rešiti problema postojanosti ruža ili sjaja na usnama, a pri tom ih učiniti posebnim i atraktivnim.
Zahvaljujući kompaniji „Vajolent lips" (Violent lips) koja je ove tetovaže osmislila i prilagodila tempu savremene žene i usne mnogih dama koje nisu pripadnice šou biznisa mogu izgledati spektakularno.

Članak se nastavlja posle reklama

Za samo nekoliko minuta, koliko je potrebno da se ove tetovaže u kućnoj varijanti nanesu, usne mogu izgledati ekstravagantno.
U obliku su traka i jednostavnim lepljenjem i tapkanjem lako se nanose.
Postojana od četiri do osam sati u zavisnosti od tipa kože i tretmana kojim su usne izložene, ovakva šminka istovremeno vitaminima aktivno neguje kožu usana.
Različitih nijansi i dezena, od duginih boja do životinjskih motiva, ova vrsta dekorative lica je upravo ono što može da zadovolji potrebu dama ekscentričnog stila.
Dobra strana ovih „ukrasa" je što se i jednako lako mogu ukloniti bebi uljem.
Ostaje neizvesno koja će dama iz svetskog šou biznisa prva podleći ovom trendu. Sa druge strane, privremena tetovaža na usnama može biti nedovoljno zanimljiva igračka pevačicama poput Lejdi Gage i Keše.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: