Belo meso u krem supi
Potrebno je:
- 500 g belog pilećeg mesa
- 1 kesica krem supe od spanaća
- 3 jajeta
- 1 kisela pavlaka
- 150 g kačkavalja
- 4 kašike ulja
- so, biber
Priprema:
1. Belo meso iseći na šnicle i začiniti po ukusu.
2. Svaku šniclu uvaljati u prah krem supe od spanaća (kao u brašno) i ređati u nauljenu vatrostalnu činiju.
Članak se nastavlja posle reklama
3. Umutiti jaja i pavlaku te preliti meso.
4. Preko mesa poređati listiće kačkavalja.
5. Peći u zagrejanoj rerni oko 40 minuta na 180 °C.
Članak se nastavlja posle reklama
Prijatno!
Recept Radojke Veljić iz Beograda
Članak se nastavlja posle reklama
Izvor: Pošalji recept