Mladi sir izvor proteina

by | januar 16, 2012

Mladi sir deo je naše tradicionalne ishrane. Dobija se kiseljenjem mleka već vekovima u Europi, Aziji i Americi. Jede se samostalno, ali i u različitim kombinacijama. Može se jesti sam ili uz dodatak kajmaka, kao deo slanog obroka, u kombinaciji sa povrćem, ali i u kombinaciji sa voćem. Dobar je za očuvanje jetre, izvor je proteina.

Na tržištu se pojavio najmlađi član „Biser“ sireva – „Biser“ mladi sir. Mladi sir napravili su vrsni poznavaoci sira kompanije „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina. Koristili su najkvalitetnije mleko i jedinstvenu tehnologiju, kako bi do potrošača stigao najlepši ukus tradicionalnog mladog sira i ukus pravog mleka.

Još jedan razlog zašto će svi voleti „Biser“ mladi sir je jedinstvena i praktična ambalaža u kojoj su kriške unapred određene, spremne za serviranje. Količina jednog pakovanja prilagođena je jednom obroku, a rok trajanja od tri nedelje garantuje svežinu i kvalitet.

Istraživanja pokazuju da potrošači vole mladi sir sa tradicionalnim ukusom. Zato je „Biser“ mladi sir idealan izbor za sve koji vole ukusno i zdravo.

Članak se nastavlja posle reklama

„Biser“ predstavlja sinonim za kvalitetne sireve u kojima se svakodnevno uživa. Spisak omiljenih „Biser“ sireva je poduži: Kačkavalj, Gauda, Edamer, Trapist, dimljeni sir Karavan, Feta Islos, Biser trouglići, Vajkrem, Tufi, Tost Topi, Tost Singles i Sendvič…

„Biser“ sirevi zadovoljavaju sve ukuse i obogaćuju obične i posebne porodične trenutke. Vrhunski ukus, kvalitetne sirovine, veliki izbor proizvoda i inovativnost u pakovanju su samo neki od kvaliteta „Biser“ sireva.

Tagovi: