Narandže od mesa

by | mart 17, 2012

Sastojci:

7 jaja
prezle
½ kg mlevenog mesa
3 parčeta hleba potopljena u vodu i isceđena
so, biber, mešavina začina
prašak za pecivo
peršunov list
manja glavica crnog luka

Priprema:

1. Pet jaja skuvati.
2. Crni luk iseckati i izdinstati na malo ulja.
3. Od luka, natopljenog i isceđenog hleba, mesa, praška za pecivo, peršuna i začina po ukusu napraviti smesu. Sve dobro pomešati i ostaviti 15-20 minuta da stoji.
4. Skuvana jaja obložiti mesom, uvaljati u brašno, umućena jaja i prezle, te ispeći.
5. Pečene narandže preseći napola i servirati uz prilog.

Članak se nastavlja posle reklama

Recept Snežane Vukelić iz Novog Sada
Izvor: Pošalji recept

Tagovi: