Pileće meso u sosu od pečuraka

by| jun 20, 2011

Potrebni sastojci:Pileće meso u sosu od pečuraka

 

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

200 gr pilećeg filea
100 gr šampinjona
30 gr crnog luka
30gr slatke pavlake
20 gr putera
5 gr senfa
10 gr belog vina
so, biber
10 gr brašna

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

 

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Priprema:

 

Pileće grudi marinirati i ispržiti na puteru. U istu masnoću dodati crni luk, pečurke seckane na listiće, kad se idinsta dodati brašno i naliti belim vinom, pavlakom i začinima – solju, biberom i senfom.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Tagovi: