Punjeni hleb
SASTOJCI:
3 bageta (francuski hleb)
Za nadev sa tunjevinom:
2 konzerve tunjevine
200 g majoneza
1,5 dl kisele pavlake
5 kiselih krastavčića
Članak se nastavlja posle reklama
Za nadev sa paštetom:
300 g jetrene paštete
150 g šunkarice
4 kisela krastavčića
Za nadev sa sirom:
Članak se nastavlja posle reklama
300 g švapskog sira
200 g domaće suve kobasice
2 vezice mladog crnog luka
PRIPREMA:
Članak se nastavlja posle reklama
1. Bagetu odseći krajeve i preseći ga na 2 jednaka dela. Zatim delovima izdubiti sredinu pomoću šiljatog i oštrog noža.
2. U zavisnosti od željenog nadeva, sastojke iseckati i pomešati sa sitno iseckanom sredinom hleba.
3. Nadev dobro sjediniti i puniti baget. Uviti ga u foliju i ostaviti da prenoći u frižideru.
Recept Daniele Bašić iz Beograda
Izvor: Pošalji recept