Tortilje sa piletinom
Sastojci:
- 8 pečenih tortilja
- 400 g pilećeg belog mesa
- 100 g majoneza
- 1 dl pavlake
- 2 kisela krastavca
- prstohvat belog luka u prahu
- 1 manja zelena salata
- 150 g kupusa
- 1 cvekla
- mešavina začina
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na štapiće i začiniti po ukusu. Zatim ga propržiti na vrelom ulju da porumeni.
2. Posebno sjediniti majonez, pavlaku, rendane kisele krastavce, beli luk u prahu i začine po ukusu.
3. Kupus i cveklu izrendati.
4. Tortilje premazati smesom od majoneza, a zatim preklopiti listovima zelene salate. Rasporediti pomalo piletine, posuti kupusom i cveklom pa preklopiti.
Izvor: Dobra hrana
Članak se nastavlja posle reklama