Tortilje sa piletinom

by | februar 25, 2013

Sastojci:

  • 8 pečenih tortilja
  • 400 g pilećeg belog mesa
  • 100 g majoneza
  • 1 dl pavlake
  • 2 kisela krastavca
  • prstohvat belog luka u prahu
  • 1 manja zelena salata
  • 150 g kupusa
  • 1 cvekla
  • mešavina začina

Priprema:

1. Pileće belo meso iseći na štapiće i začiniti po ukusu. Zatim ga propržiti na vrelom ulju da porumeni.
2. Posebno sjediniti majonez, pavlaku, rendane kisele krastavce, beli luk u prahu i začine po ukusu.
3. Kupus i cveklu izrendati.
4. Tortilje premazati smesom od majoneza, a zatim preklopiti listovima zelene salate. Rasporediti pomalo piletine, posuti kupusom i cveklom pa preklopiti.

Izvor: Dobra hrana

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: