Uz ovu tajnu poznate glumice skinućete ekspresno 10 kilograma!

by | avgust 7, 2016

Iako je već uveliko leto, nikada nije kasno da sredite svoju kilažu i izgled dovedete do savršenstva. Šta više, ne mora se samo mršaviti za leto, već treba biti zdrav i hraniti se kako treba preko cele godine.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Poznata glumica je dobila nekoliko kilograma viška u trudnoći i za relativno kratko vreme je uspela da se vrati na staru kilažu i dotera svoj izgled do savršenstva a pomoću ovog režima skinula je i više od 10 kilograma. A kako je to uspela, saznajte u daljem tekstu…

Pročitajte i… Ako budete jeli ove tri namirnice garantovano ćete istopiti salo sa stomaka

1. Za doručak – belančevine
Kako Alisa poštuje pravila Atkinsonove dijete, izbegava da za doručak jede žitarice, hleb i ostalu testeninu. Umesto takve hrane, ona voli da napravi omlet sa jajima koji je dugo čini sitom, pa nema želju za grickanjem do ručka.

Članak se nastavlja posle reklama

Ručak joj se sastoji uglavnom od dosta salate i grilovanog ribljeg mesa. Jedino ne može da odoli siru, pa ga uvek sa slašću jede.

U čemu je još tajna Alisinog dobrog izgleda pogledajte na sledećoj strani…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Članak se nastavlja posle reklama

2. Zamenite hleb hrskavom salatom
Za doručak smo već spomenuli da izbegava hleb, ali ona se pridržava tog pravila i tokom celog dana. Kada joj se jede sendvič ili neki sličan obrok, umesto hleba, ona sve sastojke za sendvič stavlja u listove zelene salate. Otkrila je da to mnogo dobra fora, jer ne goji, a opet imate ukusan sendvič.

Pročitajte i… Ovaj napitak je toliko MOĆAN da će vam doneti dvostruko zadovoljstvo!

3. Umesto testa – karfiol
Ona nema problem da pojede i parče pice – ali samo one koju ona napravi. Stvar je u tome da se njeno testo za picu sastoji od jednog posebnog sastojka, koji ni malo goji, a dosta je zdrav – karfiola.

Alisa voli lazanje i sličnu hranu, što je i logično jer je poreklom Italijanka, ali umesto testa koje goji, ona takvu hranu pravi od tikvica i drugog raznog povrća koje je zdravo i naravno ne goji.

Takođe postoji još jedan trik koji glumica voli da primenjuje, a to je da na svaku hranu voli da stavi malo limunovog soka, pa tako i ona “bljutava” hrana postaje baš ukusna.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: