Barbara Kolar: Hleb i testenine jedem samo u posebnim prilikama
Barbara Kolar pre nekoliko godina je iz zdravstvenih razloga uradila test intolerancije na hranu. „Tada sam otkrila da žitarice i ja ne treba da budemo ni u istoj rečenici. Prvo što mi je savetovao trener u teretani bilo je da izbacim voće iz ishrane, koliko god mogu“, priča za magazin 50 VIP formula za vitkost i zdravlje hrvatska voditeljka.
Barbara je otkrila i da, zbog pomenutog testa intolerancije, danas hleb i testenine jede samo u posebnim prilikama: „Lekarka mi je savetovala da iz ishrane eliminišem žitarice (izuzev pira i kinoe), mleko (osim kozjeg) i jaja. Jaja svakako nikad nisam naročito volela, ali pošto jako volim sir i jogurt – priznajem da tu često zastranim. Izbegavam slatkiše, što mi ne pada teško – zapravo volim jedino sladoled, a i njega bih uvek menjala za slani obrok. Jedem mnogo manje voća nego što bih mogla, a porcije svih obroka su mi kao u skupim restoranima – četvrtina onoga što se servira u roditeljskom domu.“
Više o ovom i 49 drugih iskustava pročitajte u magazinu „50 VIP formula za vitkost i zdravlje“.
Autor: Life Content
Foto: PR