Dok se gradski asfalt lagano zagreva i leto stidljivo najavljuje svoj dolazak, beogradska scena dobija idealan povod za sezonsko okupljanje – na tanjiru i u čaši. Ovog vikenda, KISSA10 udružuje snage sa bistro draguljem Geum kako bi zajedno obeležili početak toplijih dana uz lagani letnji branč. U glavnoj ulozi: gostujući šef Ivan Severov, sezonski sastojci i prepoznatljivo čista estetika ukusa, dok bar-menadžer Jevgenij Klimenko potpisuje pića koja osvežavaju podjednako kao i inspirišu.
KISSA10 x Geum kasni nedeljni branč
Ovog nedelјe, 1. juna, KISSA10 (@kissa10.bg) organizuje zajednički branč sa bistroom Geum (@geum.bistro) kako bi dočekali leto uz lagana sezonska predjela i u društvu gostujućeg šefa kuhinje Ivana Severova. Iz Geuma on donosi svoj prepoznatljiv minimalistički stil rada sa letnjim sastojcima i jela koja će biti savršen pratilac predstojećem otopljenju.
KISSA10 x Geum menu
Na meniju su: cvetovi tikvica sa škampama i musom od tonata, seviče od lososa sa paradajzom i šargarepo-susam sosom i poke od lososa sa začinjenim narandžastim unagijem. Bar-menadžer KISSA10 Jevgenij Klimenko predlaže novu sodu od zelene jabuke i mladog graška, kao i koktel Flower Power na njenoj bazi. To je osvežavajuća i sočna varijacija viski-hajbola, jednog od ključnih pića japanske barske kulture. Meni će biti dostupan u KISSA10 (Dobračina 29A) 1. juna od 16:00.
Foto: Ilya Ivanov