Jesenja pasta sa bundevom i đumbirom

by | oktobar 28, 2019

Rešili  smo da vas obradujemo  receptom za špagete sa bundevom, kraljicom jeseni!:)

Sastojci: 

1kg bundeve

250gr testenine po izboru (taljatele, špagete, pene)

malo đumbira

Članak se nastavlja posle reklama

svež bosiljak

so, biber, kumin

Priprema

Članak se nastavlja posle reklama

Bundevu presecite na pola, očistite semenke, zatim isecite na manje kriške. U dublji pleh sipajte vode da prekrije dno i stavite kriške. Stavite pleh u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 200stepeni narednih 20 minuta. Kada bundeva bude pečena izvadite je i odstranite koru. Bundevu izblendirajte sa ostalim sastojcima i poslužite sa obarenom testeninom. Brz i lagan recept koji možete poslužiti za ručak ili večeru!:)

Pročitajte i… Ukusne i zdrave: Farfale u paradajz sosu!

Članak se nastavlja posle reklama

 

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi: