Slatko-slani doručak? Zašto da ne!

by | jun 20, 2018

Ponestalo vam je ideje šta biste mogli da napravite za doručak i voleli biste da nešto promenite. Iako možda „na prvu“ deluje da namirnice nisu spojive ipak, pružite šansu jednom ovakvom doručku. Svideće vam se! Mnogi hoteli već odavno na svom meniju imaju ovako nešto, a neverovatno je jednostavno za pravljenje.

Ispecite tost po želji od integralnog ili običnog hleba.

Zatim premažite tost grčkim jogurtom, ili mladim krem sirom ako više volite, a potom preko stavite omiljeno voće (jagode, maline, kupine, borovnice, trešnje, kivi, banane..).

Možete napraviti koju god želite kombinaciju.

Ne oklevajte da spojite slatko i slano.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Bezglutenske palačinke koje ćete obožavati!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube ipridružite nam se na Viber public chatu.