Pogledajte čas “Viva Italia” škole kuvanja, i prijavite se za kurs “Zdravo i lako”

by | maj 18, 2015

Pogledajte kako su se naše VIP ličnosti snašle u pripremi Italijanskih specijaliteta i prijavite se za kurs „Zdravo i lako“ gde vas opet očekuju gosti iznenađenja!

Viva Italia Naslovnica

CPG & Metro škola kuvanja je zbog velikog interesovanja prošlog četvrtka ponovo je održala čas „Viva Italia“ što je samo još jedan dokaz da je Italijanska kuhinja ipak jedna od najomiljenijih kod nas. „La vitta e bela“, u prevodu „život je zaista lep“, uverili smo se kada smo probali specijalitete koje su za nas pripremili polaznici škole kuvanja na čelu sa Divnom Milovanović, Ivanom Agbabom i Srđanom Ilićem, našim VIP gostima, koji su zaista opravdali sva očekivanja, svojim kulinarskim umećem. Njoke „Amatriciana“ sa pelatom i slaninom su otvorile naše apetite, nakon čega su taljatele sa povrćem i pestom od bosiljka začinile već bogatu trpezu. Šljive koje smo prethodno držali u rakiji poslužile su nam za desert „Njoke sa šljivama“, koji je kao i uvek, izmamio najveće zadovoljstvo na licima svih prisutnih. Koje se vino najbolje kombinuje uz ove specijalitete, otkrile su nam kolege iz Vinarije Tikveš, prezentirajući nam belu sortu „Chardonnay“ i crvenu sortu „Merlot“ , koje su nam rasplamsale maštu i učinila naše kuvanje još dinamičnijim.

Za sledeći četvrtak, 21. maja spremamo vam opet mnoga iznenađenja sa našim specijalnim VIP gostima, ovoga puta to će biti glumci. Tema našeg narednog kursa biće „Zdravo i lako“ , hrana koja je sve više u trendu, i omogućava nam brzu pripremu. Svi oni koji vole da se hrane zdravo i žele da dobiju stručne savete od naših profesionalnih kuvara mogu da se prijave OVDE.

Kursevi CPG & Metro škole kuvanja održavaju se svakog četvrtka od 18.00-21.00 u prostorijama Metro HoReCa Centra na Vidikovcu (Ibarski put 20.)

Članak se nastavlja posle reklama

Cena jednog kursa iznosi 3.000 dinara a za kupljena četiri kursa dobijate popust i cena je 10.000 dinara.

Pogledajte kako je protekao kurs „Viva Italia“:

Članak se nastavlja posle reklama

ekst: Bojana Šević

Tagovi: