„Booking“ poklanja novi (fantastični!) kuvar Entonija Bordejna!
Neko ume da kuva, neko ume da piše. Entoni Bordejn ima neverovatnu sreću da obe te stvari radi fantastično. U ovo smo se još jednom uverili nakon prelistavanja knjige „Recepti braserije Les Halles“. A tri najkreativnije „šefice sopstvene kuhinje“ među vama dobiće priliku da se u to i lično uvere!
Šta treba da uradite da bi knjiga postala vaša?
Opišite nam u komentarima svoju najzanimljiviju anegdotu iz kuhinje ili nam otkrijte koje je najegzotičnije jelo koje ste ikada pripremali. Za tri najkreativnija odgovora „Booking“ je pripremio kuvar „Recepti braserije Les Halles“ na poklon.
Posle knjiga „Poverljivo iz kuhinje“ i „Kuvareva turneja“, dva avanturistička i putopisna beletristička bestselera, pred nama je i kuvar Entonija Bordejna. U pitanju su recepti proslavljene braserije Les Halles, čijoj je popularnosti i sam značajno doprineo. Ova knjiga će vam omogućiti da u Bordejnovu kuhinju uđete kao njegov šegrt i da od njega učite kao da je tu pred vama – lucidan, beskompromisan, strastven i neposredan, kao i uvek…
Možda on ume da bude i strog šef, ali verujemo da ćete se zabaviti i uživati svim čulima! I, naravno, da ćete postati pravi poznavalac francuske kuhinje.
Knjigu Recepti braserije Les Halles, u kojoj Bordejn na preko 300 strana predstavlja više od 100 savršeno ilustrovanih vrhunskih jela francuske kuhinje, možete poručiti OVDE.
Svoje odgovore nam ostavljajte u komentaru ispod teksta do nedelje, 27. decembra, nakon čega će redakcija magazina “Lepote i zdravlja” odabrati najkreativnije odgovore i nagraditi tri čitateljke kuvarom Entonija Bordejna!