Učestvujte na „Tvitomaniji“ i „Food Talku“ u Portorožu uz kotizaciju od 0 evra!

by | maj 14, 2014

GHB_vip-610x388

Hotelski kompeks St. Bernardin Resort ugostiće od 12. do 15. juna preko 500 učesnika regionalne konferencije „Tvitomanija“ u okviru koje će se u subotu 14.06. prvi put održati i produžetak konferencije „Food Talk“ koja se tako posle Salaša 137 na kojem je 5. juna – seli u Portorož.

Evo kako će izgledati program „Food Talka“ 14.06. u Portorožu:

Konferencijska sala „Asteria Hall“ u Hotelu Histrion u sklopu St. Bernardin Resorta

09.30 – 10.00: Registracija

Članak se nastavlja posle reklama

10.00 – 10.30: Gozba čula: Hrana, ljubav i druge poslastice – Tamara Ognjević, istoričarka umetnosti i gastroheritolog

10.30 – 11.45: Digital Taste: Panel najuticajnijih gastro-blogera regiona

11.45 – 12.05: Pauza za kafu

Članak se nastavlja posle reklama

12.05 – 13.15: Doručak na travi: Panel slikara, književnika i reditelja o hrani u umetnosti

13.15 – 13.45: Jamie’s World: Andy Harris, glavni urednik “Jamie Oliver Magazine”

Članak se nastavlja posle reklama

14.45 – 15.45: Pauza za ručak

Restoran „Stara Oljka“, Obala 20, Portorož

16.30 – 17.00: Cooking Presentation: Andy Harris, glavni urednik “Jamie Oliver Magazine”

17.00 – 18.15: New shining stars: Mlade kuvarske zvezde regiona
Moderator: Rene Bakalović (+ degustacija)

18.15 – 18.40: Pauza za kafu

Članak se nastavlja posle reklama

18.40 – 19.50: La traviata 2014: Panel najboljih vinara iz svih šest država regiona

19.50: Zatvaranje konferencije

20.30: Večera i zabava uz tamburaše
powered by „Tamburica fest“

Pravo na besplatnu kotizaciju imaju svi učesnici konferencije koji se odluče da budu smešteni u St. Bernardin Resortu. Besplatna kotizacija vam nudi mogućnost prisustvovanja svim sadržajima Tvitomanije, uključujući i Food Talk 2014. kao i svečanu dodelu Web Fest nagrada.

U slučaju da niste smešteni u okviru St. Bernardin Resrota, možete prisustvovati konferenciji jedino u slučaju da kupite gostujuću kotizacniju. Cena je 60 EUR za ceo tok konferencije, a nosiocima ove kotizacije obezbeđena su i dva ručka u hotelima resorta. Na licu mesta cena će biti 80 EUR.
Detalje o programu, smeštaju i kotizacijama za Food Talk možete da pogledate OVDE!

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: