
Em se sprema “dok trepnete”, em je posno: Čokolada od rogača
Protklih dana nekolikio čitateljki nam je predložilo da objavimo neki recept, prilagođen vremenu posta. Dok smo razmišljali šta bi vam se dopalo, Sloba Stefanović – koji će u utorak učestvovati na ProFemina konferenciji – objavio je na insta profilu @gastroglumac recept za ove slatke kuglice. Em su posne, em zbog brze pripreme možete da ih napravite i kad se vratite s posla, em mogu da stoje par dana…

Foto: Pixabay
Potrebno je:
■ pola šolje mlevenog rogača
■ pola šolje sirove golice
■ 2 kašike susama
■ 2 kašike suvog grožđa
■ nekoliko urmi
■ šaka oraha, lešnika ili badema
■ kašika meda
Priprema:
Sve sastojke sameljite u blenderu. Napravite kuglice od smese, u sredinu svake stavite badem i uvaljajte u lagano ispržen susam.

Foto: Pixabay
Pročitajte i… #ProFemina2017: Da li ste za kolače koje je spremio @gastroglumac?
Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje
Brankica Treskavica je veteran u svetu novinarstva sa preko 30 godina iskustva, tokom kojih je radila za brojne celebrity izdanja u okviru Color Media International izdavačke kuće. Kroz decenije posvećenog rada, stekla je reputaciju za detaljno istraživanje i izuzetnu sposobnost da svojim tekstovima pruža uvid u živote poznatih, čime je postala nezaobilazni glas u industriji zabave i lifestyle-a. Njena duboka stručnost i ljubav prema novinarstvu omogućili su joj da ostane relevantna i uticajna figura, čije su priče i intervjui oblikovali percepciju celebrity kulture u regionu.