Ceo svet je poludeo za ovim čajem koji topi salo sa stomaka. Probajte ga!

by | oktobar 19, 2016

Nutricionisti savetuju da je ovakve napitke najbolje piti na prazan želudac, rano ujutro, jer tako imaju najbolji efekat.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludeo je internet zajednicu.

Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet.

Ova tri prirodna sastojka poznati su kao korisni u borbi protiv suvišnih kilograma i kada se odvojeno koriste, a smatra se da su prednosti koje imaju kada se koriste u zajedničkoj kombinaciji, još i veće.

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Pročitajte i… Prestala sam da pravim 3 ključne greške za doručak, i konačno počela da mršavim

Članak se nastavlja posle reklama
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Priprema:

Članak se nastavlja posle reklama

Skuvajte 800 ml vode, pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu, i u to dodajte jednu veliku kašiku zelenog čaja. Preporuka je da se koristi zeleni čaj u rinfuzu, a ne u kesicama. Ostavite da odstoji 15 minuta, procedite i napitak je spreman.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Pijte ga ujutru, na prazan želudac. Popijte jednu šoljicu čaja pre doručka i pre jutarnje kafe, sledeću šoljicu posle doručka, a treću neposredno pre spavanja.

Osim toga, kako bi postigli najbolji rezultat malo popravite i ishranu, izbacite slatkiše i povremeno vežbajte. U svakom slučaju, ako i ne izgubite centimetre u struku, bokovima i zadnjici, sigurno ćete izbaciti toksine iz tela, imati više energije i osećati se bolje.

Pročitajte i… Želite ravan stomak bez naslaga? Probajte napitak od 3 čarobna sastojka

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: