Em se sprema “dok trepnete”, em je posno: Čokolada od rogača

by | april 10, 2017

Protklih dana nekolikio čitateljki nam je predložilo da objavimo neki recept, prilagođen vremenu posta. Dok smo razmišljali šta bi vam se dopalo, Sloba Stefanović – koji će u utorak učestvovati na ProFemina konferenciji – objavio je na insta profilu @gastroglumac recept za ove slatke kuglice. Em su posne, em zbog brze pripreme možete da ih napravite i kad se vratite s posla, em mogu da stoje par dana…

Foto: Pixabay

Potrebno je:
■ pola šolje mlevenog rogača
■ pola šolje sirove golice
■ 2 kašike susama
■ 2 kašike suvog grožđa
■ nekoliko urmi
■ šaka oraha, lešnika ili badema
■ kašika meda

Priprema:
Sve sastojke sameljite u blenderu. Napravite kuglice od smese, u sredinu svake stavite badem i uvaljajte u lagano ispržen susam.

Foto: Pixabay

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… #ProFemina2017: Da li ste za kolače koje je spremio @gastroglumac? 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje