Ima 44 godine i perfektnu liniju, a jede sve što poželi: Evo koja je tajna poznate glumice!

by | septembar 15, 2016

Za američku glumicu Kameron Dijaz ne možete da kažete da ne izgleda savršeno. S obzirom na to da je zagazila u petu deceniju, možemo samo da joj se divimo. Evo šta je njen „zaštitni znak“.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Kako kaže, hrani se sasvim „normalno“ i nikada se nije pridržavala strogih dijete, koje bi joj usporile metabolizam.

Ona jede bukvalno sve, ali pono što je razlikuje od mnogih je umerenost. Jede koliko joj je dovoljno i sve u umerenim količinama.

Naime, Dijazova praktijuje šest manjih obroka i nikada ne propušta doručak, koji je, kako kažu nutricionisti, najvažniji obrok.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Slavne lepotice zavidnu liniju duguju mediteranskoj ishrani. Da li biste se vi hranili ovako?

Njen način ishrane pročitajte na seldećoj strani… Možda vam i pomogne…

Članak se nastavlja posle reklama

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Članak se nastavlja posle reklama

Doručak: Pirinač sa belim lukom, brokoli, jaja, limun i parče piletine ili govedine

Užina: Proteinski šejk sa vodom

Ručak: Salata i piletina ili govedina

Grickalice: Voće i pregršt orašastog voća

A photo posted by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Članak se nastavlja posle reklama

Večera: Omlet od belanaca sa začinima, paradajz, luk i pečurke

Užina: Proteinski šejk sa vodom

Na svom profilu na Instagramu, prelepa glumica često postavlja motivacione poruke, zatim način pripreme određenog obroka, kao i fotografije prirode kojoj je očigledno naklonjena. Takođe, slavna glumica je napisala knjigu „Longevity book“, koja ne govori samo o zdravoj ishrani, već i o tome kako treba dostojanstveno stariti, kako biti jaka i mudra žena.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: