Uz ovu tajnu poznate glumice skinućete ekspresno 10 kilograma!

by | avgust 7, 2016

Iako je već uveliko leto, nikada nije kasno da sredite svoju kilažu i izgled dovedete do savršenstva. Šta više, ne mora se samo mršaviti za leto, već treba biti zdrav i hraniti se kako treba preko cele godine.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Poznata glumica je dobila nekoliko kilograma viška u trudnoći i za relativno kratko vreme je uspela da se vrati na staru kilažu i dotera svoj izgled do savršenstva a pomoću ovog režima skinula je i više od 10 kilograma. A kako je to uspela, saznajte u daljem tekstu…

Pročitajte i… Ako budete jeli ove tri namirnice garantovano ćete istopiti salo sa stomaka

1. Za doručak – belančevine
Kako Alisa poštuje pravila Atkinsonove dijete, izbegava da za doručak jede žitarice, hleb i ostalu testeninu. Umesto takve hrane, ona voli da napravi omlet sa jajima koji je dugo čini sitom, pa nema želju za grickanjem do ručka.

Članak se nastavlja posle reklama
00:00/01:00
lepotaizdravlje-rs
Truvid
auto skip

Ručak joj se sastoji uglavnom od dosta salate i grilovanog ribljeg mesa. Jedino ne može da odoli siru, pa ga uvek sa slašću jede.

U čemu je još tajna Alisinog dobrog izgleda pogledajte na sledećoj strani…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Članak se nastavlja posle reklama

2. Zamenite hleb hrskavom salatom
Za doručak smo već spomenuli da izbegava hleb, ali ona se pridržava tog pravila i tokom celog dana. Kada joj se jede sendvič ili neki sličan obrok, umesto hleba, ona sve sastojke za sendvič stavlja u listove zelene salate. Otkrila je da to mnogo dobra fora, jer ne goji, a opet imate ukusan sendvič.

Pročitajte i… Ovaj napitak je toliko MOĆAN da će vam doneti dvostruko zadovoljstvo!

3. Umesto testa – karfiol
Ona nema problem da pojede i parče pice – ali samo one koju ona napravi. Stvar je u tome da se njeno testo za picu sastoji od jednog posebnog sastojka, koji ni malo goji, a dosta je zdrav – karfiola.

Alisa voli lazanje i sličnu hranu, što je i logično jer je poreklom Italijanka, ali umesto testa koje goji, ona takvu hranu pravi od tikvica i drugog raznog povrća koje je zdravo i naravno ne goji.

Takođe postoji još jedan trik koji glumica voli da primenjuje, a to je da na svaku hranu voli da stavi malo limunovog soka, pa tako i ona “bljutava” hrana postaje baš ukusna.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: